En Güzel Yemek Tarifleri

Meyveli Kek Kaç Kalori

meyveli kek kaç kalori

meyveli kek kaç kalori

İçeriğinde yüksek oranda karbonhidrat barındıran meyveli kekin kalori değerlerinin yüksek olduğunu az çok tahmin etmişsinizdir. Bu nedenle de meyveli kekin sık tüketilmesi uzmanlar tarafından tavsiye edilmez. Diyabet rahatsızlığı olanlar ise meyveli kekten kesinlikle uzak durmalıdır. Canınız meyveli kek çektiği zaman ince 1 dilimle yetinmeniz sağlığınız için faydalı olacaktır.

Peki, çeşit çeşit kuru meyvelerle yapılan meyveli kek kaç kalori? Çay saatlerinin lezzetli atıştırmalıklarından meyveli kekin kalori değerleri bu yazımızda verilmiştir.

Portakallı Kek Kaç Kalori

Portakal ile kek hamurunun buluşmasıyla ortaya çıkan efsane lezzeti sanırım sevmeyenimiz yokturdur. Peki, portakallı kek kaç kalori? İşte kalori değerleri;

Portakallı kek kaç kalori ile ilgili daha detaylı bilgi için:

Portakallı Kek Kaç Kalori

Meyveli Kek Kaç Kalori

Meyveli ve Fındıklı Kek Kaç Kalori

Muzlu Kek Kaç Kalori

Yaban Mersinli Kek Kaç Kalori

İncirli Kek Kaç Kalori

Kuru İncirli Kek Tarifi

Limonlu Kek Kaç Kalori

Limonlu Kek Tarifi

Tatlandırıcılı Cevizli Kek Kaç Kalori

Meyveli Topkek Kaç Kalori

meyveli kek kalorisi

Meyveli Paykek Kaç Kalori

Meyveli Kek Kilo Aldırır mı?

Kalori ve besin değerleri incelendiği zaman meyveli kek kilo aldıran besin gruplarına girdiği için özellikle diyet yapanlara tavsiye edilmez. Meyveli kek hazırlanması çok pratik bir tatlı olduğu için özellikle misafirliklerde ikram olarak sık sık karşımıza çıkmaktadır. Böyle durumlarda günlük alınması gereken kalori miktarını bozmayacak şekilde ince bir dilim yenmesi kilo aldırmaz.

‘Meyveli kek kilo aldırır mı?’ sorusunun yanıtı sevilen bir kek türü olduğu için çok araştırılsa da sizi mutlu edecek haberi veremediğimiz için üzgünüz. Ancak canınız meyveli kek çektiği zaman kendinizi frenleyerek tüketir ve spor yaparak da aldığınız kaloriyi yakarsanız aynalarla barışık kalmaya devam edersiniz.

Exit mobile version