En Güzel Yemek Tarifleri

Patlıcan Kaç Kalori

patlıcan kaç kalori

patlıcan kaç kalori

Türk mutfağından eksik olmayan sebzelerin listesini yapmamız istense hepimiz patlıcanı mutlaka yazarız. Kendisi o kadar lezzetli bir sebze olmasa da hem fiyatının ekonomik olması, hem de sağlığa olan sayısız faydalarıyla mutfaklarımızda yer almayı başarıyor.

Peki, içeriğinde birçok vitamin ve minerali barındıran patlıcan kaç kalori ve patlıcanın sağlığa faydaları neler? Patlıcanla yapılan tüm yemeklerin kalori değerlerine ve patlıcanın sağlığa faydalarına bu makalemizden ulaşabilirsiniz. Hepinize keyifli okumalar.

Patlıcanın Faydaları

İçeriğinde B6 ve K vitamininin yanı sıra bakır, fosfor, lif, manganez, folik asit, niasin, tiamin, magnezyum, potasyum ve daha birçok vitamin ve minerali barındıran patlıcan sağlığa faydaları ile gündemden düşmüyor. Anemi semptomlarını azaltan, kemikleri güçlendiren, bilişsel performansı artıran, zayıflamada önemli bir yardımcı olan, diyabette kan şekerinin kontrolünü kolaylaştıran, sindirim sistemini düzenleyen ve kardiyovasküler sağılığı destekleyen patlıcanın sağlığa faydalarını birlikte inceleyelim.

Patlıcan Kaç Kalori

Patlıcan Musakka Kaç Kalori

Patlıcan Musakka Tarifi

 

Közlenmiş Patlıcan Kaç Kalori

Patlıcan Kızartması Kaç Kalori

Patlıcan Kebabı Kaç Kalori

patlıcan kebabı kaç kalori

Patlıcan Kebabı Tarifi

 

Patlıcan Dolması Kaç Kalori

patlıcan dolması kaç kalori

Patlıcan Yemeği Kaç Kalori

Patlıcan Salatası Kaç Kalori

Patlıcan Ezme Kaç Kalori

Karnıyarık Kaç Kalori

Karnıyarık Tarifi

 

Exit mobile version